Thuis

Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

China Wuhan Rising Electric Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rising Electric Co., Ltd. certificaten
Ik kocht een transformatorproefbank dit January.It werkelijk zeer goede kwaliteit, in werking stelt zeer stabiel is.

—— Mahmoud

Ik ben gelukkig dat ik het TOENEMEN Relaismeetapparaat selecteerde.

—— Mr.Abdul

Het nadenken lange tijd gaf toen tot opdracht een TTR van RISING.It koel is. Goede kwaliteit, geavanceerde, slimme en aardige verschijning

—— Mr.Shazab

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd.
productieatelier productieatelier

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : < 10%

Vestigde Wuhan Toenemend Elektrisch Co., Ltd in 2 0 0 6, gelegen in de Nationale High-tech Ontwikkelingsstreek - Wuhan-de streek van de het Meerontwikkeling van het Oosten. Wij zijn high-tech ondernemingen die testmateriaal met hoog voltage en het verwante onderzoek van de instrumentatie, ontwikkeling, productie en beheer als uitgangspunt van de onderneming nemen. Onze die gebruikers door de stroom, de spoorweg, de metallurgieindustrie, de communicatie industrie, het leger en de oorlogsindustrie worden geïmpliceerd, enz.

Sinds het gevestigde bedrijf, bezitten wij het commerciële beleid van „innovatief, efficiënt, streng, realistisch“, impliceerden het idee van people-oriented in ons beheer, opstelling de structuur van het bedrijf overeenkomstig de moderne onderneming. De kwaliteit van producten is het belangrijkste ding. Wij verblijven strikt I S O 9 0 0 1 kwaliteitsbewaking om de kwaliteit van de producten van hoge betrouwbaarheid te verzekeren. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantensatisfactrion te verzekeren. Bovendien, wij leveren grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om aan verschillende vereisten te voldoen. In 2 0 1 9, ontwikkelden wij onafhankelijk het intelligente de wolkenplatform van A P P en het slimme systeem van de fabriekscontrole, die met succes in verrichting in vele grote binnenlandse vermelde ondernemingen, en Afrikaanse, van het Middenoosten landen zijn gezet.
Ons principe „denkt snel, scherpe innovatie“. Wij hangen het principe van wederzijdse voordeel halen, win-win samenwerking uit de cliënt aan om een goede reputatie te vestigen. Wij heten warm klanten welkom om met ons samen te werken en een betere toekomst tot stand te brengen.

 

China Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +8613036102793

Fax: 86-27-81338911

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)